Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operaţiune fără precedent pe litoralul românesc: Avertismentul dur al Poliţiei - Video

Abonare
Poliţia din ţara vecină desfăşoară astăzi o operaţiune fără precedent – 90 de kilometri de litoral sunt verificaţi. Oamenii sunt avertizaţi să nu deschidă pachetele găsite pe plajă.

CHIŞINĂU, 6 apr – Sputnik. Poliţia Română a venit sâmbătă cu un apel către toate persoanele care se află pe litoralul Mării Negre, rugându-le să nu deschidă în niciun caz pachetele pe care le-ar putea găsi pe plajă.

„Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!”, atenţionează IGP România într-un comunicat.

Sursa informează că, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, poliţişti de frontieră și jandarmi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.

În urmă cu câteva zile, 200 de kilograme de cocaină au fost găsite plutind pe mare, aminteşte digi24.ro. Poliţiştii de frontieră le-au descoperit în zona platformelor marine din Constanţa. Se întâmpla după ce cu o săptămână înainte autorităţile au găsit peste 800 de kilograme de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plajă sălbatică din Delta Dunării.

Fluxul de știri
0