Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unii construiesc, alții distrug: Parcul ”Valea Trandafirilor”, vandalizat – Video

© Public Domain / Serhio / O alee din parcAleea din Parcul Valea Trandafirilor
Aleea din Parcul Valea Trandafirilor - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de tineri a făcut prăpăd în Parcul ”Valea Trandafirilor” din Capitală. Aceștia au distrus tot ce au întâlnit în cale.

CHIȘINĂU, 5 apr – Sputnik. Mai mulți tineri au vandalizat parcul ”Valea Trandafirilor”. Din imaginile plasate pe Facebook se poate vedea comportamentul neadecvat al acestora: ei au demontat o parte din bordura și au dus-o cu ei.

Tinerii au fost întrebați de un trecător de ce fac acest lucru, însă drept răspuns ei au manifestat un comportament agresiv.

Poliția Capitalei s-a autosesizat pe acest caz.

Oamenii legi au venit cu un comunicat de presă prin care anunță că vor întreprinde toate măsurile pentru a identifica indivizii și a-i trage la răspundere conform legislației în vigoare.

În parcul „Valea Trandafirilor" din sectorul Botanica al Capitalei au început lucrările de asfaltare a aleilor pietonale. În total vor fi asfaltați 6 kilometri de alei, iar termenul de desfășurare a lucrărilor este de aproximativ 3 luni.

Potrivit Primăriei Chișinău, intervenția prevede instalarea bordurilor și asfaltarea aleilor centrale, după care se va purcede la reabilitarea aleilor secundare, a suprafețelor de gazon; vor fi replantați arbori și arbuști, ulterior vor fi trasate piste pentru bicicliști.

Fluxul de știri
0