Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea de Paște şi de Blajini: Prognoza meteo pentru o lună

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaВербное воскресенье в регионах России
Вербное воскресенье в регионах России - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna viitoare vom avea temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă – cum va fi vremea de Paște şi de Blajini.

CHIŞINĂU, 27 apr – Sputnik. Vreme frumoasă şi în această duminică. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă valori termice maxime de 18..20 de grade Celsius. Precipitaţii nu sunt aşteptate.

Temperaturile vor fi la fel de generoase şi pe parcursul săptămânii viitoare. Totodată, meteorologii promit că vor veni în sfârşit şi ploile, deşi nu foarte importante cantitativ.

Весна - Sputnik Moldova
Ce se întâmplă cu vremea în weekend: Anunțul făcut de meteorologi

Meteorologii din România au venit cu o prognoză meteo pentru următoarele săptămâni, inclusiv pentru Săptămâna Luminată.

Astfel, potrivit Administraţiei române de Meteorologie (AMN), în săptămâna 8 - 15 aprilie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, posibil deficitare în regiunile nordice.

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 - 22 aprilie

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

ANM, prognoza meteo. Vremea 22 - 29 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 29 aprilie - 6 mai

În Săptămâna Luminată, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului.

Fluxul de știri
0