Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filat are probleme de sănătate. Avocatul acestuia spune ce boală are

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат
Влад Филат  - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi ar fi trebuit să aibă loc o nouă ședință în cel de al doilea dosar al lui Vladimir Filat, însă avocații fostului premier, condamnat pentru acte de corupție, au depus o cerere prin care au solicitat amânarea acesteia.

CHIȘINĂU, 5 apr – Sputnik. Ședința de judecată în cel de al doilea dosar deschis pe numele fostului premier Vladimir Filat, care urma să aibă loc astăzi, a fost amânată.

Влад Филат  - Sputnik Moldova
Filat vrea să ne prostească din nou: Averea fiului său nu este din miliardul furat – Video

Aceasta urma să aibă loc la ora 11:00, însă fostul premier nu s-a prezentat pentru că ar avea probleme de sănătate. Cel puțin asta a declarat avocatul lui Filat, Victor Munteanu. El a spus că ar fi vorba de ”probleme de ordin stomatologic”.

"Medicii i-au recomandat o perioadă de recuperare cel puțin până pe data de 12 aprilie", a declarat Victor Munteanu pentru realitatea.md.

Potrivit sursei, următoarea ședință de judecată în dosarul "Filat 2" urmează să aibă loc pe 15 aprilie, la ora 12:00.

Fostul premier și deputat Vladimir Filat a fost condamnat la 9 ani de detenție pentru corupere pasivă și trafic de influență. Acesta a fost reținut de ofițerii CNA chiar în sala Parlamentului pe data de 15 octombrie 2015. În prezent, pe rol se mai află un dosar deschis pe numele lui Filat, unde acestuia i se incriminează spălare de bani în proporții deosebit de mari. Vladimir Filat este deținut în Penitenciarul 13 din Chișinău.

Fluxul de știri
0