Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Așa ceva vezi doar în filme: Luptători Karate Do, într-un turneu de amploare, la Chișinău

© Photo : Arhivă personalăSvetlana Prisacaric
Svetlana Prisacaric - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 200 de copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani vor participa la un eveniment sportiv de amploare, organizat în Capitală.
Așa ceva vezi doar în filme: Luptători Karate Do - într-un turneu de amploare, la Chișinău

Pe 6 aprilie, la Universitatea de Educație Fizică și Sport din Chișinău, va avea loc un turneu inedit în domeniul karateului.

Cele mai bune cluburi sportive din Chișinău, Râbnița, Bălți și Dubăsari vor concura pentru susținerea și promovarea valorilor naționale în sport și a modului sănătos de viață.

Într-un interviu telefonic acordat pentru radio Sputnik Moldova, fondatoarea și antrenoarea Clubului Sportiv de Karate-Do "BARS", Svetlana Prisăcari, a menționat că la eveniment vor participa cei mai buni copii și adolescenți din cluburile sportive de karate din țară.

Participanții vor fi împărțiți în mai multe categorii, în funcție de vârstă. Aceștia își vor etala talentele în domeniul karateului, iar câștigătorii se vor alege cu marele premiu - cupa "BARS".

Evenimentul va începe la ora 10:00.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0