Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Horoscop 2019: Nativii acestor trei zodii sunt norocoșii lunii aprilie

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit prognozelor astrale, în luna aprilie nativii din trei zodii vor avea parte de succes în diverse domenii. Totul parcă prinde viață, iar astrele confirmă cele spuse, aflându-se într-o poziție avantajoasă pentru ei.
Horoscop 2019: Nativii acestor trei zodii sunt norocoșii lunii aprilie

Invitata emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Cristina Oxentii a menționat că luna aprilie a acestui an va fi o lună activă, dinamică, armonioasă și plină de succes pentru zodiile Pești, Berbec și Săgetător.

Astfel, în primele două decade din aprilie ne vom bucura de energia romantică și blândă a Peștilor – zodie pe care Mercur o traversează până pe 17 aprilie, iar Venus - până la 20 aprilie.

"Nativii zodiei Pești vor găsi conexiunile subtile cu lumea lor interioară. Vor fi sensibili, romantici, visători și vor fi inspirați să creeze lucruri frumoase", a spus Cristina Oxentii.

Pe 10 aprilie, Jupiter va începe mișcarea retrogradă în semnul Săgetător (retrogradare care va dura până pe 12 august 2019). Astrologul a menționat că această perioadă este prielnică pentru revizuirea convingerilor personale astfel încât nativii acestei zodii vor scăpa de lucrurile care îi limitează sau prezintă un impediment pentru dezvoltarea lor personală.

Până pe 20 aprilie, norocul va fi de partea nativilor din zodia Berbec. Soarele le va tranzita semnul și le va aduce energie și determinare, timp în care nativii Berbec vor fi privilegiați.

"Cei născuți în zodia Berbec vor fi energici, pozitivi, optimiști, iar determinarea și motivația interioară de care vor da dovadă acum îi va ajuta să-și îndeplinească cu ușurință obiectivele", a punctat astrologul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0