Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Sfatul specialistului: Tendințele anului 2019 în materie de make-up pentru mirese

© Sputnik / Miroslav Rotari Ana Sîrbu
 Ana Sîrbu - Sputnik Moldova
Abonare
În ziua nunții totul trebuie să fie perfect, iar look-ul este cu siguranță unul dintre cele mai importante aspecte la care viitoarea mireasă trebuie să acorde o atenție deosebită. Fiecare domnișoară își dorește să fie deosebită și să atragă privirile celor din jur, iar machiajul cu siguranță joacă un rol important, punând în valoare feminitatea și frumusețea miresei.
Sfatul specialistului: Tendințele anului 2019 în materie de make-up pentru mirese

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", make-up artista Ana Sârbu a menționat că machiajul anului 2019 pentru mirese se remarcă prin acuratețe, eleganță și calitate. Un machiaj perfect este acela în care evidențiază trăsăturile esențiale, iar defectele sunt estompate subtil. De asemenea, o cerință absolută pentru machiaj este accentuarea anumitor zone și definirea lor.

"În 2019 se pune accent pe naturalețe și simplitate. Miresele pot opta pentru un machiaj ușor, fără ca tenul să fie încărcat. Machiajul se va construi în completarea înfățișării naturale, fără a influența forma chipului. În același timp, machiajul trebuie să pună în evidență cele mai frumoase trăsături ale miresei. De asemenea, se păstrează un echilibru absolut între luminozitate și umbre, între texturi cremoase și prăfoase, dar și între nuanțe calde și nuanțe reci", a menționat make-up artista.

Ana Sârbu susține că realizarea unui machiaj natural este unul dintre cele mai noi trenduri, dar și cel mai greu de realizat. Majoritatea clientelor consideră că un machiaj de acest tip ia mai puțin timp, dar de fapt nu este așa.

"Un machiaj natural executat cu rafinament ia mai mult timp. Nuanțele pronunțate se văd imediat, pe când culorile naturale au nevoie de multă retușare până observăm o diferență pozitivă. Totodată, trebuie să folosim produse calitative, rezistente pe parcursul acestui eveniment special", a spus ea.

Mireasa este întruchiparea frumuseții, eleganței și fineții, iar machiajul de mireasă o ajută să consolideze această imagine, dacă acesta este ales corect.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0