Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

BMW rupt în două la Botanica: Poliția vine cu noi detalii - Foto

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Noi detalii în cazul BMW-ului care s-a rupt în două la Botanica. Iată din ce cauză s-a produs accidentul.

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. Poliția a oferit în exclusivitate pentru Sputnik Moldova detalii cu privire la accidentul produs pe strada Grenoble din Chișinău în care un BMW a fost distrus în totalitate. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, accidentul a avut loc în jurul orei unu noaptea.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 23 de ani. Acesta era singur în mașină în momentul impactului. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de un stâlp de pe marginea drumului și s-a încolăcit practic în jurul acestuia.

În urma impactului, din mașina de lux nu s-a ales nimic. Ca prin minune, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Fiind testat, concentrația de alcool în aerul expirat era de 0,16 mg/l. Potrivit legii, tânărul riscă o amendă de 1500 de lei și 5 puncte de penalizare. Iar faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan se va sancționa contravențional.

Fluxul de știri
0