Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii ar trebui să evite această porțiune de drum: Anunțul făcut de Primăria Capitalei

© Sputnik / Мирослав РотарьReparație, drum - Imagine simbol
Reparație, drum - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O porțiune a drumului „L-455” va fi reabilitată de Primăria municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. O porțiunea de drum, care face legătura dintre Capitală și localitatea Cruzești (digul „Budești”), va fi reabilitată.

Primarul interimar Ruslan Codreanu a dispus începerea intervenției în decurs de trei zile, solicitând mobilizare Direcției generale transport public și căi de comunicație pentru ca lucrările de reparație să fie executate în termen cât mai scurt.

Ambuteiaj - Sputnik Moldova
Primăria Chișinău are un plan! Vezi când am putea scăpa de ambuteiajele din oraș

„Am primit solicitări privind necesitatea reabilitării drumului din partea locuitorilor din zonă, dar și de la șoferii care circulă zilnic pe acest tronson avariat, pentru că aici nu s-a intervenit capital de circa 30 de ani”, a remarcat Ruslan Codreanu.

Reabilitarea drumului prevede intervenția la fundație și așternerea a două straturi de asfalt pe o suprafață de cinci mii de metri pătrați. Termenul de executare a lucrărilor de reparație a drumului este de două săptămâni, iar costul – 3 milioane de lei.

Conducătorii auto care vor traversa zona, în următoarele două săptămâni, sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

De asemenea, în perioada de referință, circulația transportului public spre comuna Cruzești, orașul Vadul lui Vodă și satul Buneț va fi redirecționată prin comuna Budești.

Fluxul de știri
0