Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ruslan Codreanu: Căldura poate fi deconecată sau reglată direct de la bloc

© Sputnik / Miroslav RotariОтопление
Отопление  - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii Capitalei cărora li se pare că este prea cald în apartament, pot solicita deconectarea agentului termic direct de la bloc.

CHIȘINĂU, 2 apr - Sputnik. Primăria municipiului Chişinău informează că cetățenii care locuiesc la bloc și cred că este prea cald în apartamente pot solicita reglarea sau deconectarea căldurii direct de la bloc. Acest lucru este posibil printr-o cerere către gestionarul fondului locativ. De asemenea, solicitarea trebuie să fie susținută de majoritatea locatarilor.

Dispoziția privind încheierea sezonului termic va fi emisă mai târziu. Atunci când condițiile meteo vor permite acest lucru, reieșind din prevederile legislației în vigoare. Totodată precizăm că instituţiile medicale, sociale şi cele de învăţământ (școli, grădinițe) mai rămân conectate la sursa de agent termic, de vreme ce pe timp de noapte, valorile termice se mențin la limite scăzute. 

 

Fluxul de știri
0