Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii exclusive în cazul descinderii CNA și SIS la Consulatul Moldovei din Odesa - Foto

© Photo : Facebook / Procuratura AnticorupțieConsulatul Moldovei în Odesa
Consulatul Moldovei în Odesa - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii anticorupție, ofițerii CNA și SIS au descins astăzi în incinta Consulatului Republicii Moldova din Odesa, Ucraina.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Procurorii au prezentat informația cu privire la descinderea la Consulatul Republicii Moldova din Odesa.

Potrivit oamenilor legii, pe 6 aprilie 2018, Consulul Moldovei din Odesa ar fi eliberat unui cetățean de origine arabă viză de lungă ședere, pe un termen de 60 de zile, contrat prevederilor legii.

În schimbul serviciilor, bănuitul ar fi pretins și primit sume bănești în valoare de 100 euro. Fiind audiat, bănuitul nu și-a recunoscut vina.

© Photo : Facebook / Procuratura AnticorupțieКонсульство Молдовы в Одессе
Detalii exclusive în cazul descinderii CNA și SIS la Consulatul Moldovei din Odesa - Foto - Sputnik Moldova
Консульство Молдовы в Одессе

Pe numele său a fost pornită o cauză penală pe faptul coruperii pasive. La moment, în privința suspectului a fost aplicată măsura de a nu părăsi țara pe un termen de 30 de zile.

Dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 50 și până la 100 de mii de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la cinci ani.

Fluxul de știri
0