Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Coafuri de mireasă în 2019: Iată care sunt tendințele pentru sezonul de vară

© Sputnik / Miroslav RotariDoina Ciubotaru
Doina Ciubotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă te pregătești pentru petrecerea de nuntă în această vară, alege în primul rând ceea ce ți se potrivește, ținând cont de trăsăturile feței și stilul personalității tale, dar nu uita și de tendințe. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", hairstylistul Doina Ciubotaru a relatat care sunt tendințele în materie de coafuri pentru mirese în vara anului 2019.
Coafuri de mireasă în 2019: Iată care sunt tendințele pentru sezonul de vară

Naturalețea, feminitatea, romantismul și simplitatea. Aceasta este combinația perfectă pentru coafurile de mireasă în vara anului 2019.

"Și în această vară este în vogă naturalețea. Încercăm să oferim lejeritate maximă coafurii şi să nu încărcăm deloc părul. Totodată, sprayul pentru păr nu trebuie să se observe deloc. Viitoarele mirese trebuie să înțeleagă că frumusețea naturală de fapt este cea mai perfectă alegere în ziua nunții. Astfel, ele se vor simți elegante, libere, firave și gingașe", a spus Doina Ciubotaru.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Doina Ciubotaru (@ciubotarudoina)

Miresele trebuie să îmbine armonios coafura în funcție de personalitatea pe care o au, ținuta pe care o vor purta la eveniment și machiajul.

"Adesea miresele vin cu o imagine de pe rețelele de socializare și își doresc ca meșterul să le realizeze aceeași coafură. Totuși, acestea trebuie să țină cont de particularitățile pe care le au și să aleagă ceea ce li se potrivește cu adevărat", a spus hairstylistul.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Doina Ciubotaru (@ciubotarudoina)

Astfel, miresele pot opta pentru buclele lejere. Elegante, dar și îndrăznețe în același timp, ele completează perfect o gamă variată de stiluri și rezistă cu brio unui evenimentului. Totodată, o altă coafură ideală de nuntă este cel mai adesea un simplu coc pe care stiliști îl transformă în funcție de preferințele clientului.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Doina Ciubotaru (@ciubotarudoina)

Cele mai în vogă şi originale accesorii pentru mirese, care scot în evidență rafinamentul şi bunul gust, sunt florile împletite în păr, coronițele originale și desigur voalul.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0