Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Știrile nopții: Rezultatele alegerilor în Ucraina, catastrofă aviatică în Germania

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaМужчина изучает бюллетень в кабинке для голосования на президентских выборах на одном из избирательных участков Киева
Мужчина изучает бюллетень в кабинке для голосования на президентских выборах на одном из избирательных участков Киева - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală centrală din Ucraina a făcut publice rezultatele prealabile ale alegerilor prezidențiale, după procesarea a 40 la sută din procesele verbale. Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit în urma unei catastrofe aviatice în Germania.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. După procesarea a 40 la sută dintre procesele verbale, actorul Volodimir Zelenski este liderul cursei prezidențiale în Ucraina. Acesta acumulează peste 30 la sută dintre voturile alegătorilor.

Жители Киева во время голосования на выборах президента Украины на одном из избирательных участков - Sputnik Moldova
Alegerile prezidențiale din Ucraina, în imagini - Reportaj Foto

Potrivit CEC, la această oră liderul cursei electorale este actorul Volodimir Zelenski, cu rezultatul de 30,22%. Acesta îl depășește cu mult pe președintele în exercițiu Petro Poroșenko, pe care îl susțin 16,65% dintre cetățeni.

Pe locul trei se situează Iulia Timoșenko, liderul partidului ”Batikivșcina”, cu 13,13 la sută. Liderul partidului ”Platforma de opoziție – pentru viață”, Iuri Boiko, este pe locul patru, acumulând 11,48 la sută dintre voturile alegătorilor.

Avionul în care zbura Natalia Fileva s-a prăbușit în Germania

Co-proprietara companiei aviatice S7, Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, a murit într-o catastrofă aviatică.

În urma prăbușirii avionului de mici dimensiuni Epic-LT au murit toți cei trei ocupanți ai aparatului de zbor – femeia de afaceri, tatăl acesteia și pilotul. Tragedia a avut loc în seara zilei de 31 martie, în timp ce avionul se pregătea să aterizeze pe un aeroport din Frankfurt pe Main, Germania.

Potrivit RIA Novosti, Natalia Fileva și tatăl ei mergeau în Germania pentru un tratament. Cauzele accidentului aviatic nu se cunosc deocamdată.

Natalia Fileva avea 55 de ani, ea ocupa postul de președinte al consiliul de directori al companiei S7. Forbes a desemnat-o anul trecut printre cele mai bogate femei din Rusia, averea acesteia fiind estimată la 600 de milioane de dolari.

Fluxul de știri
0