Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

„Ziua Brexit”: Deputaţii din Camera Comunelor, chimpanzei într-o operă de artă satirică

© AFP 2024 / NIKLAS HALLE'NTheresa May
Theresa May - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentul britanic a respins astăzi, pentru a treia oară, Acordul de retragere al UK din UE, prezentat de premierul Theresa May. Modul cum îi înfăţişează un cunoscut artist graffiti pe deputaţii din Camera Comunelor a stârnit amuzamentul pe reţelele de socializare.

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Pentru a „marca ziua Brexit”, celebrul artist Banksy a publicat o operă de artă pe pagina sa de Instagram, care îi înfăţişează pe politicienii din Camera Comunelor ca cimpanzei, scrie. ro.sputnik.md.

„Parlamentul desființat. Am realizat [această operă de artă] acum zece ani. Muzeul din Bristol tocmai a expus-o din nou pentru a marca ziua Brexit. Râdem acum, dar într-o bună zi nimeni nu va fi mai fi la cârmă”, este comentariul care însoţeşte ilustraţia.

Imaginea a fost expusă la Muzeul și galeria de artă din Bristol chiar la data de retragere stabilită inițial, 29 martie.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Banksy (@banksy)

Fluxul de știri
0