Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

În Ucraina un militar a fost rănit în urma unei explozii pe poligon

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaAplicații militare în Ucraina
Aplicații militare în Ucraina - Sputnik Moldova
Abonare
Cazul s-a produs în regiunea Cernigov, în timpul unei inspecții.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Un militar ucrainean a fost rănit în urma explodării unui obiect necunoscut pe un poligon din regiunea Cernigov din Ucraina, a comunicat pe Facebook serviciul de presă al comandamentului „Sever”, transmite RIA Novosti.

Potrivit datelor comandamentului, în localitatea Gonciarovskoe, pe poligonul militar al comandamentului operativ „Sever”, în timpul unei inspecții, doi militari au găsit un obiect necunoscut. Încălcând regulile de securitate, unul dintre ei a ridicat obiectul și l-a aruncat.

„A urmat o explozie. Un militar s-a ales cu leziuni corporale de gravitate medie și a fost transportat la o instituție medicală. I-a fost acordat ajutorul medical, viața lui este în afara oricărui pericol. Cel de al doilea militar nu a pățit nimic”, se spune în comunicatul comandamentului publicat pe Facebook, menționându-se că incidentul a avut loc miercuri.

Pe acest caz a fost inițiată o investigație de serviciu.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0