Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Postul de televiziune RT a cucerit „aurul” și „argintul” în Europa – Video

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaRT Reporter Detained at US Inauguration Protests Faces Up to 10 Years of Prison
RT Reporter Detained at US Inauguration Protests Faces Up to 10 Years of Prison - Sputnik Moldova
Abonare
Video-ul prezentat de RT a depășit producția FOX Networks Group.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Filmulețul postului de televiziune RT, cu participarea cunoscutului antrenor de fotbal José Mourinho, spoturile publicitare ale proiectului RT#Romanovs 100, precum și genericul programului RT pentru „Entrevista”, au câștigat „aurul” și „argintul” în cadrul proiectului Promax Europe Awards 2019, a comunicat serviciul de presă al postului de televiziune RT.

„Aurul” a fost câștigat la categoria „Logoul programului” pentru genericul programului RT „Entrevista” („Interviu”, în spaniolă).

Fiind concepute conform stilisticii și tehnicii de la începutul secolului XX, spoturile publicitare ale proiectului RT #Romanovs100, consacrate celei de a suta aniversare de la împușcarea familiei țarului, au câștigat argintul la categoria „Promo special al proiectului”, se spune în comunicat.

În afară de aceasta, al doilea „argint” a fost obținut la categoria „Promo lung” pentru spotul în care antrenorul de fotbal José Mourinho face prognoze privind meciurile din finala Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

Totodată, se menționează că video-ul acestei nominalizări a depășit inclusiv lucrarea prezentată de FOX Networks Group.

Asociația Internațională Promax este fondatoarea unei serii de premii dintre cele mai mari și mai prestigioase în domeniul spoturilor publicitare TV, marchetingului și designului.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0