Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ghilețchi nu știe ce va face în continuare- Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariValeriu Ghilețchi
Valeriu Ghilețchi - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul deputat, Valeriu Ghilețchi, a vorbit pentru prima dată în studioul radio Sputnik Moldova cu ce se va ocupa după ce a pierdut bătălia în cadrul alegerilor pentru funcția de deputat în circumscripția SUA și Canada.
Ghilețchi nu știe încotro s-o apuce - Detalii

Fostul vicepreședinte al Parlamentului a declarat pentru Sputnik că se află într-o perioadă în care nu știe cum va proceda în continuare.După ce a pierdut fotoliul de deputat, Ghilețchi a spus că va rămâne în spațiul public ca să vadă care ar fi modalitatea prin care să se implice, pentru că a acumulat o experiență în acești ani în Parlament și nu ar vrea s-o irosească.

„Am lansat cu trei ani în urmă Academia pentru Integritate în Conducere pentru a investi în noua generație de lideri. Dar, pe lângă academie, mai văd dacă sunt și alte oportunități în care să mă implic în activitatea publică. Aștept o soluție în formarea unui Guvern. Traversez o mică decepție, dar trag concluzii, încerc să mă resetez și voi continua”, a declarat Valeriu Ghilețchi în studioul Sputnik Moldova.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Valeriu Ghiletchi a candidat în circumscripția nr.51 SUA-Canada.

Autor:Eduard Maciac

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0