Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul ar putea rămâne fără microbuze, dacă acestea nu se vor conforma unor reguli

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт  - Sputnik Moldova
Abonare
În capitală începe testarea tehnică a microbuzelor de pe rutele municipale. Timp de 2 săptămâni, la staţiile de testare din municipiul Chişinău, autorizate de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, va fi verificată starea tehnică a tuturor microbuzelor.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. În perioada 1-14 aprilie, în Chișinău, se va desfăşura prima etapă a testării tehnice a unităților autorizate pentru transportul de călători pe rutele municipale.

Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Societate
Pasagerii microbuzului 103 din Chișinău se pot pomeni de astăzi cu surprize

Timp de 2 săptămâni, la staţiile de testare din municipiul Chişinău, autorizate de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, va fi verificată starea tehnică a microbuzelor, aspectul estetic interior şi exterior, inclusiv echiparea acestora, în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor.

După încheierea reviziei tehnice, Direcţia Transport Public şi Căi de Comunicaţie este în drept să interzică exploatarea microbuzele care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit, precum şi să retragă dreptul de a presta servicii de transport de călători agenţilor transportatori care nu s-au prezentat la revizia tehnică sau n-au susţinut examenul respectiv.

Fluxul de știri
0