Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa impact, mai rar: Tocmai trei automobile, lovite bot în bot – Video

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
În aceste momente este bine să evitați să circulați pe străzile Alecu Russo și Mihail Sadoveanu de la Ciocana, pentru că ambuteiajele sunt kilometrice.

CHIȘINĂU, 28 mart– Sputnik, Sergiu Praporșcic. Circulația pe strada Alecu Russo, care face conexiunea dintre sectoarele Râșcani și Ciocana, este paralizată din cauza accidentului care a avut loc acum câteva minute pe drumul cu sens giratoriu de la intersecția străzii Mihail Sadoveanu cu Alecu Russo.

Potrivit martorilor oculari, cele două automobile de culoare gri (se pare că un Mercedes și un Nissan), care veneau de pe Alecu Russo, nu au cedat trecerea automobilului negru, un Volvo, care era pe drumul cu sens giratoriu și dorea să iasă pe strada Mihail Sadoveanu.

Corespondentul Sputnik Moldova transmite că nu există victime între șoferii și pasagerii automobilelor implicate în acest accident rutier.

Fluxul de știri
0