Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Portarul Alexei Koșelev, despre scorul meciului Moldova-Turcia - Video

© REUTERS / MURAD SEZERMeciul de fotbal Moldova – Turcia
Meciul de fotbal Moldova – Turcia - Sputnik Moldova
Abonare
S-a încheiat meciului Turcia - Moldova cu scorul de 4:0 în favoarea echipei Turciei.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. După ce a suferit înfrângere acasă, în fața echipei Franței, cu un scor de 1:4, echipa Națională a Moldovei a pierdut și cel de-al doilea meci din cadrul preliminariilor EURO 2020, meciul Moldova-Turcia fiind disputat în orașul Eskişehir din Turcia.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, portarul moldovean Alexei Koșelev a avut mai multe intervenții decisive, reușind să apere poarta de 6 ori și să salveze un penalty. Imediat după încheierea meciului, Koșelev a comentat prestația sa din această seară.

”Desigur, atunci când scapi patru goluri nu poți fi satisfăcut de rezultatul jocului”, a declarat portarul Alexei Koșelev.

Faze tari

Alexei Koșelev a reușit o intervenție superbă în meciul cu Franța. Chiar și Pogba a rămas surprins de save-ul portarului moldovean.

Anterior, comentatorul sportiv Cristian Frisk a declarat pentru Sputnik Moldova că fără Epureanu și Damașcan potențialul de joc al tricolorilor se micșorează destul de mult.

”Nu cred că Moldova va înregistra un rezultat mai bun decât cel înregistrat în meciul cu Franța”, a declarat Frisk.

De precizat este că, până în prezent, Moldova și Turcia s-au întâlnit de nouă ori. În șapte din cele nouă întâlniri, tricolorii noștri au pierdut de la Naționala Turciei, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Fluxul de știri
0