Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Încă un pod cu mare ghinion în Capitală: A fost ucis chiar de ambulanță – Video

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaLucrători la o morgă, imagine din arhivă
Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Încă un accident îngrozitor produs la un pod din Capitală. După ce acum câteva zile o mașină a căzut în gol de pe Podul Înalt din strada Ismail, ieri noapte un pieton a fost lovit de o ambulanță sub podul de la Telecentru.

CHIȘINĂU, 26 mart– Sputnik. Un bărbat de 51 de ani a murit fiind lovit de mașina ambulanței. Tragicul accident a avut loc ieri noaptea, la ora 21:40, sub podul din strada Miorița, cartierul Telecentru al Capitalei.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Strășeni: mașinile făcute zob, 6 oameni, în spital – Video

Potrivit informațiilor difuzate de presa locală, bărbatul ar fi traversat neregulamentar strada.

La volanul ambulanței, care aparține Spitalului de Urgență din Chișinău, se afla un șofer de 62 de ani, care venea cu echipajul de la o chemare și care avea în vehicul un pacient.

Poliția a pornit o cercetare penală pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Vom nota că sub podul de la Telecentru noaptea vizibilitatea este extrem de proastă, dat fiind că această porțiune de drum nu este iluminată. Acesta ar putea fi fost cauza accidentului.

Vom mai menționa că acesta este deja al doilea accident grav care are loc la un pod din Capitală. Amintim că în data de 24 martie, pe podul din strada Izmail, căruia i se mai spune și Podul Înalt, o mașină a căzut în gol, rupând parapetul. Din fericire, în acel accident nicio persoană nu a fost rănită.

Fluxul de știri
0