Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou eșec pentru Naționala Moldovei la Fotbal: Tricolorii au pierdut meciul cu Turcia

© Sputnik / Miroslav RotariМатч между Молдовой и Люксембургом в Лиге Наций
Матч между Молдовой и Люксембургом в Лиге Наций - Sputnik Moldova
Abonare
Naționala Moldovei la Fotbal a pierdut rușinos meciul cu Turcia, scor 4:0.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. Eșec pentru naționala de fotbal a Moldovei în Turcia. Sportivii din țara noastră nu au marcat niciun gol, în schimb echipa Turciei a marcat patru goluri în cadrul preliminariilor pentru EURO-2020.

UEFA, Campionatului European de Fotbal 2020 - Mascota oficială - Sputnik Moldova
Sport
Campionatul European de Fotbal 2020 - UEFA a dezvăluit mascota oficială (Video)

Ca și în meciul cu Franța, echipa ţării noaste a rezistat fără gol primit doar 24 de minute. Turcii au deschis scorul prin Hasan Kaldirim, iar 2 minute mai târziu și-au dublat avantajul prin Cenk Tosun.

În repriza secundă, turcii au ratat o lovitură de la 11 metri. Alexei Coșelev a intervenit salvator în fața lui Burak Yilmaz, însă la faza imediat următoare, în urma unei lovituri de colț, portarul nostru a gafat, iar Cenk Tosun a făcut 3:0. Scorul final de 4:0 a fost stabilit de Kaan Ayhan în minutul 70, scrie presa locală. 

După meci, selecționerul Alexandru Spiridon a declarat că viitorul său la echipa națională este incert și că ar putea ceda funcția altui tehnician.

”Următorul meci va fi în luna iunie. Până atunci sunt două luni și jumătate. Trebuie să ne gândim ce facem - cred eu și cred că și conducerea federației de fotbal - ce să facem mai departe. Din păcate, nu sunt un magician. Nu sunt un Copperfield să schimb ceva. Nu este normal să pierzi acasă 4-1. În deplasare 4-0. Un joc foarte modest, dacă în general putem numi acesta un joc.

Trebuie de gândit cum facem mai departe și să luăm o decizie corectă. Posibil să vină un alt om care ar putea schimba ceva”, a spus selecționerul Alexandru Spiridon. După două etape disputate în grupa preliminară H, echipa Moldovei este pe ultimul loc. În următoarele două partide ea va găzdui, în luna iunie, reprezentativa Andorrei și apoi va juca în deplasare cu cea a Albaniei.

Fluxul de știri
0