Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meciul Moldova-Turcia: La ce rezultat să ne așteptăm

© SputnikCristian Frisk
Cristian Frisk - Sputnik Moldova
Abonare
Au rămas ore numărate până la meciul Moldova-Turcia. Iată care este pronosticul acestei confruntări.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik, Silvia Zavadovschi. Lipsa lui Vitalie Damașcan, care a suferit o accidentare în meciul cu Franța, dar și a căpitanului Alexandru Epureanu, care este accidentat de o perioadă mai îndelungată, scad șansele Naționalei Moldovei în meciul cu reprezentativa Turciei. Declarația aparține comentatorului sportiv Cristian Frisk și a fost făcută pentru Radio Sputnik Moldova.

”Este clar că absența lui Epureanu și Damașcan micșorază destul de mult potențialul de joc al tricolorilor. Nu cred că Moldova va înregistra un rezultat mai bun decât cel înregistrat în meciul cu Franța. Poate nu se va pierde la o diferență atât de categorică, de 4-1, dar cert este că minuni nu pot să se întâmple peste noapte, mai ales că ai același lot de jucători, iar meciul se joacă doar la câteva zile”, spune comentatorul sportiv Cristian Frisk.

Naționala Moldovei de fotbal în timpul antrenamentelor în Turcia - Sputnik Moldova
Sport
Fotbaliștii moldoveni au ajuns în Turcia: Antrenament pe stadionul din Eskişehir - Video

Lipsa lui Vitalie Damașcan și a lui Alexandru Epureanu nu este singurul dezavantaj al reprezentativei Moldovei.

Jurnalistul sportiv Cristian Frisk consideră că rezultatul bun înregistrat de Naționala Turciei în meciul cu Albania îi va motiva pe jucătorii turci.

”Mai este un dezavantaj pentru Naționala Moldovei. Turcia vine cu un moral excelent. Albania este o echipă greu de învins, dar pe care Turcia a reușit să o bată la ea acasă. După acel 2-0, turcii au revenit pregătiți psihic. Respectiv, ei sunt deciși să obțină o victorie cu orice preț”, adaugă Cristian Frisk.

Amintim că Naționala Moldovei se va întâlni cu reprezentativa Turciei, în această seară, pe stadionul din Eskișehir. Meciul va începe la ora 19.00. De precizat este că, până în prezent, Moldova și Turcia s-au întâlnit de nouă ori. În șapte din cele nouă întâlniri, tricolorii noștri au pierdut de la Naționala Turciei, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Fluxul de știri
0