Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tâlhari, reținuți de Poliție: Iată cum acționau - Video

CC0 / Pixabay / LeoFra / Hoț
Hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Doi indivizi au fost reținuți de Poliție. Aceștia sunt suspectați că au comis un atac tâlhăresc.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Doi indivizi de 33 și 43 de ani sunt suspectați că ar fi comis un atac tâlhăresc. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 19 martie, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Râșcani. Indivizii au forțat ușa automobilului de unde au furat bunuri materiale.

Geiselnahme in Kirche bei Rouen in der Normandie - Sputnik Moldova
Accidente
Moldoveni, atacați de tâlhari în inima Uniunii Europene

Hoții au fost prinși de proprietarul automobilului în vârstă de 40 de ani. Indivizii l-au bătut și amenințat cu un cuțit și și-au continuat acțiunile ilegale.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în aceeași dimineață indivizii ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” și „Citroen”, de unde au sustras bunuri materiale: telefoane mobile, set de chei, un polizor unghiular, ulterior indivizii au fugit într-o direcție necunoscută cu bunurile furate. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 32 500 de lei.

Este de menționat că anterior indivizii au fost judecați pentru furturi și comercializarea drogurilor, iar recent individul de 43 ani a fost eliberat din detenție. Bărbații au fost arestați pentru 30 de zile, fiind cercetați penal pentru furt și tâlhărie, fapte care se pedepsesc cu până la 10 ani de pușcărie.

Ce au făcut un procuror și un polițist ca să scoată de după gratii 3 pușcăriași>>>

Totodată, de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și complicitatea lor în alte infracțiuni în Capitală.

Fluxul de știri
0