Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Meciul Turcia – Moldova: Naționala țării noastre vrea să „scoată un rezultat pozitiv”

© Sputnik / Miroslav RotariFotbal, suporteri moldoveni - Imagine simbol
Fotbal, suporteri moldoveni - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Meciul de fotbal Turcia – Moldova va avea loc luni, 25 martie curent.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Meciul dintre Turcia și Moldova din cea de-a doua etapă din faza grupelor de calificare la Campionatul European de Fotbal 2020 va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00.

футбольный матч Молдова-Франция - Sputnik Moldova
Meciul de fotbal Moldova-Franța, în imagini

Selecționata Moldovei vrea să arate un fotbal pe cinste care să placă suporterilor. Naționala Moldovei a efectuat aseară un antrenament oficial pe stadionul din Eskișehir.

„Jucătorii își doresc să demonstreze că pot presta un alt fotbal”, a declarat Alexandru Spiridon.

Naționala Moldovei și naționala Turciei s-au întâlnit de nouă ori. Moldova a fost învinsă de șapte ori, iar două partide au fost încheiate la egalitate.

Meciul dintre Turcia și Moldova, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020, va fi deservit de o brigadă de arbitri din Ucraina. 

La centru va arbitra fostul fotbalist în vîrstă de 41 de ani Serhii Boiko, asistat de concetățenii săi Semen Șlonciak și Igor Alokhin. Al patrulea arbitru a fost delegat Mikola Balakin.

Naționala Moldovei de fotbal în timpul antrenamentelor în Turcia - Sputnik Moldova
Sport
Fotbaliștii moldoveni au ajuns în Turcia: Antrenament pe stadionul din Eskişehir - Video

Atacantul moldovean Vitalie Damașcan nu va evolua în meciul cu Turcia. Jucătorul a revenit deja în Italia, la clubul Torino.

Publicația italiană "Toro News", anunță că fotbalistul acuză dureri de coapsă.

Vă reamintim că Damașcan a ieșit la schimb în miciul cu Franța în minutul 59 și i-a oferit pasa de gol lui Ambros la reușita acestuia.

De asemenea, a devenit cunoscut că nu a făcut deplasarea în Turcia cu naționala nici fundașul clubului „Milsami”, Artur Crăciun.

Fluxul de știri
0