Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Priviţi: Ce se întâmpla în interiorul navei de croazieră Viking Sky în timpul furtunii

© REUTERS / Frank Einar Vatne / NTB ScanpixКруизный корабль Viking Sky
Круизный корабль Viking Sky - Sputnik Moldova
Abonare
Pasagerii de la bordul unui vas de croazieră Viking Sky, care a avut probleme la motor lângă țărmul vestic al Norvegiei, au filmat o situație tensionată în care nava a fost prinsă în vreme de furtună.

BUCUREŞTI, 24 mart - Sputnik. Așa cum se vede în videoclip, balansarea puternică face ca obiectele de pe navă să se miște dintr-o parte în alta.

Anterior, s-a raportat că, din 1300 de pasageri, 115 persoane au fost evacuate în câteva ore, dintre care nouă au fost spitalizate. În prezent, nava, după ce a reuşit să pornească motorul, este ancorată în siguranță.

Poliția a declarat că a organizat o tabără pentru evacuați pe mal.

Update:

După ce nava de croazieră a dat semnalul de alarmă cu 15 ore în urmă, de pe coasta Norvegiei, peste 900 pasageri încă așteaptă să fie evacuaţi.

​Echipa de salvare a scris pe Twitter duminică dimineața că 397 de persoane au fost evacuate de pe vasul de croazieră după ce motoarele s-au oprit. Trei elicoptere transportă pasagerii de pe vasul ancorat în Golful Hustadvika, au declarat autoritățile locale. Pe navă se aflau iniţial un număr de 1.373 pasageri și echipaj la bord, dintre care 915 erau pasageri din Regatul Unit și din SUA.

Fluxul de știri
0