Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Și-a găsit moartea în propriul apartament - Foto

© Photo : Facebook / IGSU al MAIIncendiu la Străşeni
Incendiu la Străşeni - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a decedat în propria locuință după ce acolo a izbucnit un incendiu. Cazul a avut loc în orașul Cornești din raionul Ungheni.

CHIȘINĂU, 23 mart– Sputnik. În după amiaza zilei de ieri, 22 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Cornești din raionul Ungheni.

Apelul făcut la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:23. La fața locului s-au deplasat două echipaje de intervenție ale pompierilor.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că o încăpere a unui apartament din strada Eroilor este cuprins de flăcări. Pompierii au inițiat lichidarea flăcărilor, iar în procesul de intervenție au stabilit că în apartament se află cadavrul unui bărbat în vârsta de 48 de ani. Cel mai probabil persoana s-ar fi intoxicat cu produsele arderii.

Angajații au reușit să lichideze arderea fără ca aceasta să obțină răspândire la alte locuințe. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din odaie. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 415 incendii, în care și-au pierdut viața 45 de persoane.

Fluxul de știri
0