Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ninsoare și troiene, în plină primăvară sau care sunt surprizele zilei de 24 martie: Video

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Priviți acest video și bucurați-vă de vremea anunțată pentru mâine de sinopticieni pentru că exact acum un an, în Capitală, ca și în toată țara, era frig și ningea din abundență.  

CHIȘINĂU, 23 mart– Sputnik. Filmul de mai jos a fost făcut acum un an, în data de 24 martie 2018.

Vom menționa că, de-a lungul anilor, în ziua de 24 martie, variația temperaturii aerului în Republica Moldova este una foarte mare. Spre exemplu, în 24 martie 2008 s-au înregistrat temperaturi aproape caniculare, de +20 de grade Celsius. Pe când în aceeași zi în 2013, am avut valori termice de iarnă: -10 grade Celsius. În doar cinci ani, o diferență de tocmai 30 de grade Celsius.

Din fericire, mâine vom avea o vreme frumoasă, caracteristică pentru această perioadă calendaristică, dacă nu cumva ceva mai cald peste medie. Și anume, minimele vor varia între -3.. +2 grade Celsius, iar maximele între +12.. +17 grade Celsius. Și cam tot aceleași variații termice le vom avea pe parcursul viitoarei săptămâni. Cel puțin, așa anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pe site-ul său.

  

Fluxul de știri
0