Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meciul Moldova-Franța: Mesajul președintelui țării către selecționata Moldovei

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Meciul de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței va avea loc în această seară pe stadionul Zimbru din Capitală. Președintele țării va fi în tribune și va susține jucătorii noștri cu îndemnul ”Hai Moldova”.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. În această seară, la Chișinău, va avea loc meciul dintre selecționatele Republicii Moldova și Franței din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2020. Meciul va avea loc pe Stadionul ”Zimbru”, începând cu ora 21:45.

Președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că va urmări meciul, alături de doi dintre cei trei fii ai săi, din tribunele stadionului. Șeful statului a precizat că a urmărit cum joacă selecționata Franței în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, care a avut loc vara trecută în Federația Rusă.

Здание суда в понедельник охранял усиленный кордон спецназа.  - Sputnik Moldova
Sport
Meciul Moldova-Franța: Poliția vine cu avertismente dure – Nu aveți voie să faceți asta

”Am privit acest meci, care a fost unul extraordinar. Înțeleg că băieților noștri le va fi foarte dificil. Cred că ei trebuie să înțeleagă că nu au ce pierde. Trebuie să arate un joc frumos”, a declarat șeful statului în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune din Chișinău.

Președintele a evitat să facă prognoze, dar a spus că va ține pumnii pentru echipa noastră.

”Voi ține pumnii pentru ai noștri. Nu vreau să fac prognoze, pentru că nu va fi corect. Campioana mondială la fotbal a venit cu o echipă destul de puternică. În lot sunt cei mai buni. Este și un semn de stimă pe care o arată față de Moldova”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon susține că dacă jucătorii noștri vor reuși să înscrie un gol în poarta campioanei mondiale en-titre, atunci acesta va fi un cadou extraordinar pentru toți cetățenii țării.

”Va fi un joc bun, spectaculos. Sper că băieții noștri vor reuși să înscrie. Le urez să înscrie un gol în poarta campioanei mondiale. Cred că va fi cel mai bun cadou pentru cetățenii Republicii Moldova”, a declarat președintele țării.

Igor Dodon a mai declarat că va urmări din tribune meciul de fotbal dintre Moldova și Franța, alături de cei doi copii mai mari ai săi. Șeful statului a menționat că ăi va încuraja pe jucătorii noștri cu îndemnul ”Hai Moldova”.

”Eu împreună cu feciorii mai mari voi fi în tribune și voi striga ”Hai Moldova””, a declarat președintele țării.

Fluxul de știri
0