Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Meciul Moldova-Franța: Anunțul de ultimă oră al Poliției de Frontieră - Video

© Sputnik / Miroslav Rotariпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Cu câteva ore înainte de începerea meciului dintre echipa națională de fotbal a Moldovei și selecționatei de fotbal a Franței, polițiștii de Frontieră au făcut un anunț important.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Vineri seară, pe stadionul Zimbru din Capitala Republicii Moldova, va avea loc meciul de calificare pentru Euro 2020 în cadrul grupei H. Se vor întâlni echipa națională de fotbal a Moldovei și selecționata de fotbal a Franței, campioana mondială en-titre.

În acest context, Poliția de Frontieră a anunțat pe pagina sa de Facebook că fanfara structurii va participa în această seară la deschiderea meciului internațional de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, spune Poliția de Frontieră, esprimându-și totodată sprijinul pentru națională de fotbal a Moldovei.

Selecționerul Alexandru Spiridon a anunțat anterior că noul căpitan a naționalei va fi Artur Ioniță.

Artur Ioniță a declarat că așteaptă cu nerăbdare meciul și speră că suporterii moldoveni îi vor susține pe jucătorii naționalei.

Joi seară, campionii mondiali la fotbal a avut un antrenamentul pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Fluxul de știri
0