Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție șoferi! Mai multe străzi din capitală vor fi închise astăzi

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
Pregătirile pentru meciul anului dintre naţionala Republicii Moldova şi campioana mondială Franţa sunt pe ultima sută de metri. Autoritățile au îndemnat amatorii de fotbal să-și lase mașinile acasă, întrucât transportul va fi redirecționat.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Astăzi la Chișinău se desfășoară un eveniment de importanță majoră, extrem de așteptat de către iubitorii de fotbal. Începând cu ora 21:45, pe stadionul Zimbru se va disputa meciul de fotbal dintre naţionala Moldovei şi campioana mondială în exerciţiu, selecționata de fotbal a Franţei, în cadrul preliminariilor EURO-2020.

”În acest context, Primăria Capitalei a anunțat că pe 22 martie, între orele 17:00 și 00:30, traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Dacia, direcția de deplasare Aeroport spre Centru. Totodată va fi limitat accesul și pe tronsonul cuprins între străzile Burebista și Cuza Vodă, unde va fi instalat gard de protecție cu formarea punctelor de control/acces și a coridoarelor, iar transportul va fi redirecționat pe partea carosabilă a bulevardului Dacia, același tronson, direcția Centru spre Aeroport, unde se va circula în ambele sensuri.

În acest interval, troleibuzele și autobuzele care traversează bulevardul Dacia vor fi redirecţionate pe străzile adiacente. Este vorba despre liniile de troleibuz 22 şi 30, dar şi autobuzele 19, 33, 44 şi 49.

Inspectoratul Național de Patrulare solicită șoferilor să ocolească aceste porțiuni de drum, circulând pe străzile adiacente, iar șoferii sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere, regulile de circulație și să manifeste un comportament adecvat și prudent la traversarea zonei respective. Poliţiştii şi carabinierii susţin că au efectuat deja un şir de acţiuni de pregătire pentru a anihila orice incidente.

Fluxul de știri
0