Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sexy și provocatoare: Natalia Grodienko a lansat videoclipul piesei ”Arrivederci” - Video

© Sputnik / Yana ZaharovaКонцерт Натальи Гордиенко в День рождения
Концерт Натальи Гордиенко в День рождения - Sputnik Moldova
Abonare
Natalia Gordienko a lansat azi videoclipul la piesa ”Arrivederci”, o producție la care a muncit foarte mult în ultima perioadă.

Videoclipul este așteptat de ceva timp de fanii interpretei. De această dată, frumoasa moldoveancă apare în imaginile video alături de cunoscutul actor din Rusia, Danila Yakushev.

Natalia Gordienco s-a născut pe 11 decembrie 1987, la Chișinău, într-o familie de arhitecți. A început să cânte de timpuriu. Bunica a fost prima care a observat că micuța are talent, pe când împlinise abia trei luni. Iar la trei ani a cântat de la început până la sfârșit „Katiușa”.

În copilărie, Natalia visa să devină model, însă dragostea pentru muzică a învins, devenind astfel cunoscută nu doar în Moldova, ci și în afara țării. De altfel, ea participă activ și la prezentările de modă ale designerilor moldoveni.

Interpreta nu vorbește niciodată despre viața sa privată. Consideră că de aceea este privată, pentru că nu privește pe nimeni decât pe cei apropiați.

Fluxul de știri
0