Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primele grupuri de protestatari se apropie de Parlament: Ce urmează - Foto

© Sputnikпарламент протест
парламент протест - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup mic de oameni s-a apropiat de clădirea Legislativului, acum când au rămas mai puțin de două ore până la începerea primei ședință a Parlamentului de legislatura a X-a.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik. Corespondenții Sputnik Moldova anunță că un grup mic de oameni s-a apropiat deja de sediul legislativului. Dar, deși puțini, oamenii continuă să vină, astfel că nu este exclus ca numărul lor să ajungă unul semnificativ până la ora la ora 13:00, când urmează să înceapă prima ședință a noului legislativ.

În preajma legislativului au fost concentrate, încă de dimineață, forțe importante ale Poliției.

Deocamdată nu au fost sesizate ciocniri și nici măcar altercații între oamenii legii și cei care au venit la Parlament, care nici măcar nu au anunțat că ar fi venit să protesteze.

S-ar putea însă să avem astăzi acțiuni de protest, dat fiind că în ajun liderii Blocului Electroal ACUM au chemat lumea să vină astăzi, la Parlament.

Corespondenții Sputnik Moldova mai anunță că în aceste momente, la Parlament,  continuă să vină deputații noii legislaturi.

Fluxul de știri
0