Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interpreta Iulia Nacialova, petrecută astăzi pe ultimul drum

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaПрилет певицы Юлии Началовой в Москву
Прилет певицы Юлии Началовой в Москву - Sputnik Moldova
Abonare
Artista s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani. Potrivit tatălui interpretei, cauza decesului a fost un stop cardiac provocat de procese inflamatorii.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik. Joi, la Moscova, are loc ceremonia de rămas bun de la cunoscuta interpretă Iulia Nacialova, decedată pe 16 martie la vârsta de 38 de ani. Artista va fi înmormântată la cimitirul Troekurovsk.

Interpreta Iulia Nacialova - Sputnik Moldova
Rusia
Fostul soț al Iuliei Nacialova a vorbit despre moartea interpretei

În ultimele sale zile, interpreta s-a aflat în stare de comă indusă. Medicii au luptat până în ultima clipă pentru a-i salva viața. În seara de 16 martie, reprezentantul Iuliei Nacialova a comunicat că artista a plecat din viață. Tatăl interpretei, Victor Nacialov, a declarat că motivul decesului a fost un stop cardiac provocat de procese inflamatorii.

Iulia Nacialova s-a născut la Voronej în familia unor muzicieni profesioniști. Tatăl său era conducătorul unei formații, iar mama era solistă. Iulia a făcut muzică din copilărie. În anii 1991 – 1992, a participat la concursul televizat „Утренняя звезда” („Steaua de dimineață”), fiind învingătoarea acestuia. Pe parcursul carierei interpretative, Nacialova a înregistrat câteva albume, s-a produs în filme și în calitate de prezentatoare TV. A rămas în memoria publicului larg datorită hiturilor „Учитель" („Învățătorul”), „Дюймовочка" („Degețica”), „Герой не моего романа" („Eroul unui alt roman”).

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0