Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția: Un individ este căutat de oamenii legii, fiind suspectat de huliganism (Foto)

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii caută un bărbat care ar fi aruncat în aer un obiect exploziv.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Un bărbat, împreună cu alte 12 persoane, se odihneau la o tabără de odihnă din preajma localității Ruseștii Noi. La un moment dat, între individ și o altă persoană s-a iscat un conflict.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video

Suspectul a plecat și peste câteva minute s-ar fi întos, având în mână un obiect explozibil pe care l-a aruncat în aer și a plecat într-o direcție necunoscută. În urma deflagrației nicio persoană nu a avut de suferit.

Poliția a venit la fața locului și a evacuat toate persoanele aflate în perimetrul periculos, fiind asigurată paza până la sosirea echipei de criminaliști.

În urma cercetării zonei, specialiștii au depistat rămășițe ale unei grenade de luptă de model F-1.

Oamenii legii au pornit o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele.

Polițiștii au depistat alte două grenade în domiciliul individului.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 068244443, 079652133 sau 112. Menționăm, bărbatul poate să aibă asupra sa obiecte periculoase - nu întreprindeți singuri nimic.

Bărbatul are vârsta de 29 ani, înălțimea - 178 cm, ochi căprui. În ziua cu pricina era îmbrăcat în maiou întunecat, blugi albaștri, era încălțat în ghete negre. La moment poartă barbă.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

În acest context, Poliția face apel către cetăţeni, dacă cunoaşteţi despre locul aflării sau aţi depistat obuze, proiectile, cartuşe, arme, grenade, focoase de grenade, alte dispozitive cu destinaţie militară, precum şi mijloace explozive, întreprindeţi imediat măsuri pentru a exclude accesul altor persoane, în special a copiilor şi anunţaţi poliţia la numărul de telefon 112.

Atenționăm, armele de luptă nu sunt obiecte de joacă, ele pot provoca tragedii de proporții.

Fluxul de știri
0