Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Manej Arena din Capitală se va transforma în Colosseum

© Sputnik / OsmatescoAlexandru Sebastian
Alexandru Sebastian - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre cele mai importante evenimente sportive din luna martie, care va avea loc în Capitală, se anunță a fi incendiar. O nouă gala KOK va pune față în față sportivi din mai multe țări, care evoluează și în alte proiecte cotate la cel mai înalt nivel. Francesco Picca, Cristian Spetcu, Alan Scheinson sau Tureng Guzel sunt doar câteva nume grele care vor intra pe ringul din Chișinău și îi vor înfrunta pe cei mai titrați sportivi moldoveni.
Manej Arena din capitală se va transforma în Colosseum

FEA Kickboxing 28 vine cu o serie de dueluri care vor bucura publicul autohton. Unii dintre cei mai cunoscuți luptători din Moldova, cum ar fi Maxim Rălean, Nicolae Carauș, Maxim Bolotov sau Constantin Rusu, urmează să scrie o nouă pagină în istoria sportului de contact. 

Luptătorii Alexandru Sevastian și Constantin Rusu, prezenți în studioul Radio Sputnik, au analizat șansele mai multor luptători dar și importanța acestor competiții. De asemenea, sportivii au explicat de ce este nevoie ca performerii noștri să aibă cât mai multe lupte în palmares, în mod special pe ringurile din străinătate.

Despre ocupația lor de fiecare zi, dar și pasiunea pentru K1 puteți afla mai multe în materialul audio atașat.

Fluxul de știri
0