Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Groaznic: Canibalism - Doi bărbați au preparat o supă dintr-un fost polițist

Abonare
Doi bărbați din Ucraina sunt acuzați de uciderea unui fost polițist, din rămășițele căruia au preparat o supă.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. Doi bărbați din orașul Harkov, Ucraina, tată și fiu, sunt acuzați că ar fi ucis un fost polițist, după care ar fi preparat o supă din cadavrul acestuia, transmite portalul lyberti.com.

Potrivit procurorilor, Maxim Kostyukov, de 41 de ani, și fiul acestuia Iaroslav, de 20 de ani, ar fi decapitat un al treilea bărbat după ce au consumat băuturi spirtoase.

Neandertal - Sputnik Moldova
DESCOPERIRE: Strămoșii europenilor ar fi fost canibali

Fapta a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Cei doi l-ar fi invitat pe polițist în apartamentul în care locuiau. În urma unei cerți, tatăl, care are antecedente penale, l-a înjunghiat în spate pe fostul polițist. Ulterior, aceștia au desecat cadavrul, iar rămășițele le-au pus un frigider.

Potrivit oamenilor legii, aceștia au decapitat victima, au tăiat bucăți de carne din picioare și trunchi, cu scopul de a prepara din ele o supă. După crimă, cei doi au ascuns restul părților corpului într-un cartier din Harkov.

Un portar care le-a descoperit a alertat poliția, iar în urma percheziției la domiciliul suspecților s-au găsit rămășițe omenești. Pe balconul apartamentului a fost găsit și capul victimei, care era păstrat într-o cutie.

În cazul în care cei doi vor fi găsiți vinovați, vor private de libertate pe viață.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0