Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Franța: Protestele au luat amploare - O bancă din Paris a fost cuprinsă de flăcări (Video)

© BENOIT TESSIERParis - La Banque Tarneaud
Paris - La Banque Tarneaud - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În plin act 18 a protestelor Vestelor Galbene la Paris, Banca Tarneaud, aflată pe bulevardul Franklin Roosevelt lângă Champs-Elysees, a fost devastată de flăcări.

CHIȘINĂU, 16 mart - Sputnik. În această sâmbătă, în timpul protestelor Vestelor Galbene în al 18-lea weekend consecutiv, a izbucnit un incendiu la banca Tarneaud, pe bulevardul Franklin Roosevelt, Paris, conform imaginilor transmise de corespondentul Sputnik prezent la faţa locului.

Potrivit informațiilor AFP, care citează pompierii, în incendiul - pentru stingerea căruia au fost mobilizate zece echipaje - 11 persoane au fost rănite ușori, inclusiv doi polițiști.

"Două persoane au fost salvate din flăcări. O femeie și copilul ei au fost blocate la etajul al doilea", au declarat soldații pentru AFP.

Pe secvența transmisă de corespondentul Sputnik putem vedea flăcări și coloane de fum negru gros, care iese din ferestrele sparte ale băncii. Poliția a creat un cordon de securitate de jur împrejur.

Ministrul francez de Interne a reacționat pe Twitter la incendiul provocat de huligani, numindu-i "asasini".

​Prefectura poliției a anunțat că forţele de ordine au făcut deja 64 de arestări în capitala franceză încă de la începutul celui de-al 18-lea act al Vestelor Galbene.

Fluxul de știri
0