Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cu rușinea la vedere: Buzova s-a făcut de râs în fața unei lumi întregi – Foto

© Photo: Insatgram / Olga BuzovaOlga Buzova
Olga Buzova  - Sputnik Moldova
Abonare
Fanii Olgăi Buzova au fost șocați să o vadă în acest hal fără de hal, mai ales că ea este cea care a postat fotografie cu pricina pe Instagram.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. Primăvara îi face rău Olgăi Buzova. Ea a publicat pe Instagram o fotografie sub care a plasat și un text: "Atât de tare îmi doresc să vină primăvara adevărată, să vină soarele".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86)

Este cunoscut faptul că Olga Buzova crede cu tărie că ea arată foarte bine și niciodată nu a ezitat să-și etaleze formele corpului ei, de altfel, cam slăbănog. 

Buzova a publicat o fotografie pe Instagram, în care este într-un costum de baie care nu-i ascunde, ci îi accentuează părțile intime ale corpului ei costeliv.

Asta a provocat și reacția publicului care s-a arătat oripilat de această nouă ieșire teribilistă și, mai ales, lipsită de pudicitate a vedetei. Iată ce au scris aceștia chiar pe contul ei de Instragram: Îngrozitor, rușine, nu are pic de rușine. Sau: Buzova, pune-ți silicoane că arăți ca un travestit. O scândură. Un schelet.

Bineînțeles că au fost și din cei care s-au arătat încântați de gestul Olgăi Buzova și de formele corpului ei.

Fluxul de știri
0