Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușinos: Vezi ce i-a făcut o tânără din Dubăsari unei domnișoare din Anenii Noi - Foto

CC0 / Pixabay / stokpic / Женщина на каблуках
Женщина на каблуках - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei au reținut-o pe o tânără din Dubăsari - iată ce i-a făcut unei domnișoare din Anenii Noi.

CHIȘINĂU, 15 mart - Sputnik. O tânără de 28 de ani din raionul Dubăsari a fost reținută de polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei. Aceasta este cercetată penal pentru escrocherie.

”O tânără în vârstă de 26 ani, originară din raionul Anenii Noi, s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul Buiucani a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pe faptul tragerii la răspundere a persoanelor necunoscute, care la data de 10 februarie, folosindu-se de buletinul său de identitate pe care l-a pierdut în luna decembrie 2018, în sectorul Botanica, municipiul Chișinău, au procurat în credit un telefon mobil de model ”Samsung Galaxy A6”, informează Poliția printr-un comunicat.

Oameni legii au constatat că tânăra care a găsit buletinul de identitate a procurat în credit un telefon mobil dintr-un magazin de telefonie mobilă din sectorul Buiucani al Capitalei. Prin acțiunile sale, aceasta a cauzat un prejudiciu de 5 mii 379 de lei. În cadrul audierilor suspecta și-a recunoscut vinovăția și a declarat că după ce a procurat telefonul l-a vândut pentru suma de 2 mii de lei.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie. Tânăra riscă o amendă de la 27 de mii 500 la 42 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la trei ani.

Fluxul de știri
0