Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a participat la o reuniune a reprezentanților marilor companii rusești

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с членами бюро РСПП
Президент РФ В. Путин провел встречу с членами бюро РСПП - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a participat la o reuniune cu reprezentanții celor mai importante companii din Rusia.

CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la o întrevedere cu membrii consiliului director al Uniunii Industriașilor și Întreprinzătorilor din Rusia, la care au participat 29 de reprezentanți ai marilor companii, membri ai guvernului și președintele Băncii Centrale, Elvira Nabiullina.

Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Nu avem timp de pierdut în ceea ce privește dezvoltarea strategică

Guvernul a fost reprezentat la reuniune de prim-vicepriministrul, ministrul Finanțelor, Anton Siluanov, vicepremierul Dmitri Kozak, ministrul Industriei și Comerțului, Denis Manturov și ministrul Dezvoltării Economice, Maxim Oreșkin.

De asemenea, au fost prezenți consilierul președintelui rus Andrei Belousov și președintele Uniunii Industriașilor și Antrenprenorilor din Rusia, Aleksandr Șohin.

Auditoriul a fost interesat inclusiv de probleme geopolitice, în special de relațiile Rusiei cu Japonia, Israel și Venezuela.

Întrevederea a avut loc în marja Săptămânii businessului rus. Agenția RIA Novosti și AIP „Rossia segodnia” au fost principalii parteneri media ai evenimentului.

Fluxul de știri
0