Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Incredibil: Acest truc simplu te poate ajuta să elimini pesticidele din fructe și legume

© Sputnik / OsmatescoVlad Sainciuc
Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc a declarat că simpla spălare cu apă nu va îndepărta poluanții și pesticidele care rămân pe suprafața alimentelor. Expertul a oferit o metodă eficientă pentru a elimina pericolele de pe aceste alimente.
Incredibil! Acest truc simplu te poate ajuta să elimini pesticidele din fructe și legume

Legumele și fructele, până ajung în casele noastre, sunt tratate din belșug cu diverse substanțe pentru a se păstra cât mai bine, iar culegătorii, mașinile de transport sau tarabele din piețe le pot contamina cu diverse bacterii periculoase.

Astfel, ierbicidele și pesticidele cu care sunt tratate cele mai multe vegetale pot fi eliminate prin folosirea unor soluții de curățare. Expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc susține că bicarbonatul de sodiu poate îndepărta toate impuritățile și nitrații. Metoda este foarte simplă și nu necesită mult timp.

"Într-un vas de un litru și jumătate turnați un litru de apă și adăugați o lingură cu bicarbonat de sodiu. Puneți acolo toate legumele și fructele și lăsați-le pentru 12 minute. Apoi clătiți-le neapărat sub un jet puternic de apă", a explicat Vlad Sainciuc.

Mai mult decât atât, această metodă poate fi folosită și înainte de prepararea peștelui și cărnii. Astfel, se vor elimina toți microbii, iar organismul vostru va fi protejat de multe probleme de sănătate.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0