Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A ademenit-o în mașină s-o ducă acasă: Clipe de groază pentru o minoră din Găgăuzia

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaJustiție, ședință de judecată
Justiție, ședință de judecată - Sputnik Moldova
Abonare
Clipe de groază pentru o minoră de 17 ani din Găgăuzia: După ce a urcat într-o mașină de ocazie, ea a fost violată de un recidivist din Găgăuzia.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Un recidivist de la Comrat a fost condamnat la 9 ani 11 luni şi 15 zile de închisoare pentru violarea unei minore.

Procurorii au demonstrat în instanță vina inculpatului, anterior condamnat, care, în luna noiembrie 2018, la doar câteva luni după eliberarea din închisoare, a violat o tânără din Găgăuzia. Acesta se deplasa cu automobilul spre municipiul Comrat când a acostat o minoră de 17 ani care intenționa să se deplaseze cu un transport de ocazie într-o localitate din raionul Ceadâr-Lunga.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Inculpatul a ademenit-o în automobilul său, iar în timpul deplasării el a deviat de pe șosea și a intrat într-o livadă unde, potrivit Procuraturii, a violat victima ”prin aplicarea forței fizice și psihice”.

Recidivistul a fost condamnat la 9 ani de închisoare în penitenciar de tip închis, iar la pedeapsa aplicată a fost adăugată partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentință anterioară, fiind condamnat la o pedeapsă definitivă de 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Sentința este cu drept de atac.

Fluxul de știri
0