Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme neobișnuită în următoarea perioadă: Există o explicație

© Sputnik / Miroslav RotariДевушки весна Кишинев 2018 domnișoare primăvară Chișinău
Девушки весна Кишинев 2018 domnișoare primăvară Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Mâine este de fapt prima zi de primăvară, iar vremea pare să fi ținut cont de acest lucru.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Pe stil vechi, primăvara începe abia pe 14 martie. Poate prin aceasta se explică încălzirea bruscă a vremii în perioada următoare.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de joi va fi plăcută, cu cer variabil și maxime termice de 10..11 grade Celsius. Noaptea va fi ceva mai rece, pe alocuri temperaturile vor coborî ușor sub zero grade. Ulterior însă și valorile nocturne vor fi în creștere.

În zilele următoare, temperaturile vor crește constant, astfel că la sfârșitul săptămânii se vor înregistra și valori maxime de 20 de grade Celsius.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile 14 - 20 martie
Vreme neobișnuită în următoarea perioadă: Există o explicație - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile 14 - 20 martie

Săptămâna viitoare va începe cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului – meteorologii promit între 21 și 23 de grade Celsius. Precipitații nu se prevăd.

Totuși, specialiștii au atenționat anterior că vremea în luna martie este schimbătoare, astfel că după aceste temperaturi neobișnuit de înalte vremea ar putea să se răcească din nou.

Fluxul de știri
0