Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Pârjol la Dubăsari, accident pe aeroportul Șeremetievo

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaAeroportul Șeremetievo
Aeroportul Șeremetievo - Sputnik Moldova
Abonare
Vântul puternic a făcut ravagii la Dubăsari, iar pe aeroportul Șeremetievo din Moscova un „Boeing 747” a atins cu aripa turnul de iluminat.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Circa 18 hectare de stuf făcute scrum, un motocultor deteriorat și un automobil ars – acestea sunt consecințele incendiului din satul Coicova. Focul a pornit de la stufăria de pe malul râului Iagorlâc.

Din cauza vântului puternic flăcările s-au extins foarte repede cuprinzând o construcție situată pe teritoriul unei gospodării particulare de la marginea localității. Sub acoperișul de lemn se afla un automobil „Niva” și un motocultor. Ajutat de vecini, proprietarul a reușit să-și salveze agregatul agricol.

Un „Boeing 747” a atins cu aripa turnul de iluminat

Pe aeroportul Șeremetievo din Moscova, un avion de marfă „Boeing 747” a atins cu marginea aripii turnul de iluminat, informează RIA Novosti.

„În 15 minute detaliul compromis a fost înlocuit”, a spus reprezentantul serviciilor de urgență.

Acesta a menționat că incidentul s-a produs în timp ce aparatul de zbor era transportat cu  remorcherul în hangar.

În momentul de față se stabilesc circumstanțele producerii cazului și cui aparține aeronava.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0