Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele țării, Igor Dodon, va participa la Forumul Internațional din Azerbaidjan

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
În Republica Azerbaidjan are loc Forumul Internațional „VII Global Baku Forum 2019”.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în Republica Azerbaidjan pentru a participa la Forumul Internațional „VII Global Baku Forum 2019 – O Nouă Politică Externă”, care se va desfășura la Baku, în perioada 14-16 martie.

Президент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon s-a adresat cu un mesaj către popor și clasa politică

La lucrările Forumului vor participa președinți, prim-miniștri, miniștri, foști șefi de stat și de guvern, reprezentanți ai organizațiilor internaționale, cunoscuți politicieni și persoane publice din diverse țări.

În cadrul vizitei de lucru sunt preconizate o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali de rang înalt, inclusiv cu președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliev.

„Participarea la un asemenea eveniment oferă Republicii Moldova noi oportunități de dezvoltare a relațiilor de prietenie și colaborare cu diverse state, în special în domeniul comercial-economic”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Fluxul de știri
0