Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Luptătorul de K1 Constantin Rusu, gata de cel mai tare duel al carierei!

© Sputnik / OsmatescoConstantin Rusu și Alexandru Sebastian
Constantin Rusu și Alexandru Sebastian - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre cei mai promițători luptători în cadrul galelor KOK, organizate de FEA, Constantin Rusu, susține că următoarea competiție, care va avea loc pe 30 martie, în Capitală, este una dintre cele mai dificile de până acum. Moldoveanul va face parte din piramida de 77 kg. Titratul argentinian Alan Sheinson, participant al proiectului Glory, va fi primul adversar a lui Constantin Rusu, iar Cristian Dorel, în aceleași careu de ași, îl va întâlni pe turcul Sikri Arican.
Luptătorul de K1 Constantin Rusu, gata de cel mai tare duel al carierei!

Organizatorii galei KOK susțin că Manej Arena se va transforma într-un Colosseum, unde luptătorii, asemenea gladiatorilor, își vor demonstra virtuozitatea, onoarea, curajul și determinarea. De această dată vor fi organizate două piramide în categoria de 65 kg și 77 kg.

Unul dintre favoriții competiției, dar și unul dintre cei mai tineri participanți Constantin Rusu susține că titlul i-ar oferi o șansă în plus de a se afirma pe ringul marelor galei în stil K1.

"Muncesc zilnic. Fac câte doua antrenamente dimineața și după masa. Am un regim sever, dar fără asta nu am cum să obțin rezultate. Va învinge cel care gândește mai mult în ring, nu și cel care va bate ca în sac", a declarat Rusu. 

Sportivul este gata să ofere spectacol total și nu vede motive pentru care să tempereze duelul doar pentru un câștig la limită. Moldoveanul consideră că în asemenea gale luptătorii trebuie să fie mai puțini pragmatici și să obțină simpatia publicului. 

În cealaltă piramidă de  65 kg se vor întâlni Stanislav Reniță versus Cristian Spetcu, Dmitrii Sîrbu vs Francesco Picca. 
De asemenea competiția din 30 martie are programate câteva dueluri notorii și va furniza noi debutanți.

Fluxul de știri
0