Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Air Moldova anunță despre anularea unor curse de pe ruta Chișinău-Istanbul. Iată cauza

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii care și-au procurat bilete de avion pentru cursa Chișinău-Istanbul (9U 745 și 9U 746), în zilele de 5 și 6 aprilie, sunt anunțați despre anularea acestor zboruri.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Zborurile efectuate de compania aeriană ”Air Moldova”, în zilele de 5 și 6 aprilie, pe ruta Chișinău-Istanbul, vor fi anulate. Este vorba de cursele cu numărul 9U 745 și 9U 746.

Aeroport, avion - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Turcia va avea cel mai mare aeroport din lume: A decolat primul avion - Foto

Compania anunță că aceste curse au fost anulate din cauza ”operațiunilor de deschidere și mutare a zborurilor tuturor companiilor aeriene de la Aeroportul Ataturk spre noul Aeroport Internațional care se deschide la Istanbul”.

”Pasagerii vor fi contactați și vor primi asistență din partea companiei conform opțiunilor disponibile în astfel de situații”, anunță operatorul.

Lucrările de construcție a noului Aeroport din Istanbul au durat patru ani, fiind angajați peste 10 mii de muncitori. Suprafața totală a teritoriului aeroportului este de 76,5 milioane de metri pătrați.

După finalizarea tuturor etapelor de construcție, în 2023, noul aeroport din Istanbul va fi cel mai mare din lume, fiind capabil să deservească anual până la 200 de milioane de pasageri.

După darea în folosință, aeroportul va putea primi avioanele a peste 250 de companii aeriene din întreaga lume, care vor zbura în peste 350 de direcții. De pe aeroport urmează să zboare zilnic peste două mii de avioane.

Fluxul de știri
0