Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Eurovision – 2019”: Secretele interpretei Ana Odobescu

© Photo : Facebook / annaodobescuAna Odobescu
Ana Odobescu - Sputnik Moldova
Abonare
Marți, 12 martie, ora 12:00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Moldova la „Eurovision – 2019”.

În acest an, Moldova va fi reprezentată la „Eurovision” de către interpreta Ana ODOBESCU. Pe parcursul conferinței de presă câștigătoarea etapei naționale a concursului de interpretare „Eurovision-2019” va vorbi despre cariera sa artistică și despre ce intenționează să realizeze pe scena prestigiosului concurs internațional.

În acest an concursul se va desfășura la Te-Aviv (Israel). Conform regulamentului „Eurovision”-ului, cele cinci țări (Germania, Marea Britanie, Spania, Italia, Franța) și țara-gazdă sunt promovate direct în finala concursului. Ceilalți concurenți vor evolua în semifinalele stabilite pentru 14 și 16 mai. Finala se va desfășura pe 18 mai. În total s-au înscris în concurs 43 de țări.

La concursul internațional de interpretare „„Eurovision – 2018” Moldova a fost reprezentată de formația „DoReDos” care s-a plasat pe locul 10 cu melodia „My lucky day” scrisă de Artistul Poporului din Rusia Filipp Kirkorov și poetul John Ballard.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința de presă se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, et.4.

Fluxul de știri
0