Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Intervenție SMURD: Un bărbat a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă

© Photo : IGSU / Intervenție aero - medicală SMURD
Intervenție aero - medicală SMURD - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău de unde pacientul a fost preluat de echipa de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aerului a unui bărbat în vârsta de 31 de ani care a suportat un grav accident de circulație.

Intervenția SMURD Galați: o persoană de la Vulcănești, transportată la Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Prima intervenție SMURD din 2019: Un bărbat din Vulcănești, transportat în Capitală- Video

Misiunea a avut loc pentru aducerea persoanei din raionul Râșcani în Capitală. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău de unde pacientul a fost preluat de echipa de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Pe parcursul zborului acesta a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași fiind adus stabilizat pentru ulterioare îngrijiri medicale. În urma accidentului suportat, bărbatul s-a ales cu diverse traumatisme grave necesitând îngrijiri specializate la spitalul de urgență.

Potrivit IGSU în anul 2019 aceasta este a doua operațiune aer –medicală SMURD în Republica Moldova, iar de la lansarea proiectului peste 60 de zboruri a echipajelor SMURD România au salvat viața cetățenilor țării noastre.

Fluxul de știri
0